Дарители

donaters

kids

Дарителя е стратегическия “закрилник” и ментор на фондацията.

   СБЪДНИ ЕДНА ДЕТСКА МЕЧТА !!!

Дарението  е въпрос на вътрешно усещане и убеждение. Участието в тази акция осигурява възможност на всеки един от нас да се върне макар и за миг в детството си, да усети морално удовлетворение от работата си, да бъде в хармония със себе си, да помогне за осъществяването на една детска мечта. Да дари радост и щастие в очите на „малкият мечтател” . Да му подаде ръка и да го поведе по дългия път към неговата мечта – неговия живот !

Участвайки, като дарител  в програмите на Фондация Малкият Мечтател, ще имате уникалната възможност да постигнете максимален PR за Вас или Вашата компания. Съвместната ни работа със институции като UNESKO, UNICEF, C.R.E.A.M Europe PPP Aliance , както и публикациите на дейността ни респективно рекламата Ви във водещи световни, бизнес и икономически издания ще спомогнат за разширяване фокуса на Вашата маркетингова стратегия.

С учатието си в тази кампания Вие надграждате имиджа на компанията си, постигате висока степен на рапознаваемост на търговската си марка и разширявате пазарните си позиции.Всички реализирани мероприятия с помощта на дарителите, по програмите на Фондация  Малкият Мечтател, като плавания, детски лагери, обучения, конкурси, резултатите от тях и всички изяви на децата ще бъдат публично огласени от световни медии.

Международната програма ще се подпомага от частни дарители, водещи бизнес компании, социални министерства, благотворителни организации и програми за подпомагане на деца в много страни.За сумата предоставена от дарителите ще се подписва договор за дарение.  Стратегическите инвеститори – дарители и грантовите програми, в които Фондация  Малкият Мечтател ще участва за осъществяване на проектите си могат да представляват интерес за Вас и предмета на дейност на Вашата компания.

С радост бихме разгледали всички Ваши предложения за съвместна работа по дългосрочни програми и проекти съвпадащи с нашите ценности – вашите възможности и желания. Приоритет на програмата е да осигури платформа за дългосрочна работа със своите партньори.

НАШИТЕ ДАРИТЕЛИ:

 

ВИЖТЕ ИНТЕРЕСНИ КАДРИ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НА НАШИТЕ ДАРИТЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>