Дари Бъдеще

donaters

ДАЙ ШАНС НА МАЛКИЯТ МЕЧТАТЕЛ

СБЪДНИ ЕДНА ДЕТСКА МЕЧТА !!!

Дарителя е стратегическия “закрилник” и ментор на проекта.

Дарителството по програмата „Малкият Мечтател” е въпрос на вътрешно усещане и убеждение. Участието в тази акция осигурява възможност на всеки един от нас да се върне макар и за миг в детството си, да усети морално удовлетворение от работата си, да бъде в хармония със себе си, да помогне за осъществяването на една детска мечта. Да дари радост и щастие в очите на „малкият мечтател” . Да му подаде ръка и да го поведе по дългия път към неговата мечта – неговия живот!

Участвайки като дарител в програмта „Литъл дриймър” ще имате уникалната възможност да постигнете максимален PR за Вас или Вашата компания. Съвместната ни работа със институции като UNESKO, UNICEF, C.R.E.A.M Europe PPP Aliance както и публикациите на дейността ни респективно рекламата Ви във водещи световни, бизнес и икономически издания ще спомогнат за разширяване фокуса на Вашата маркетингова стратегия.

С учатието си в този проект Вие надграждате имиджа на компанията си, постигате висока степен на рапознаваемост на търговската си марка и разширявате пазарните си позиции.Всички реализирани мероприятия с помощта на спонсорите по програмата „малкият мечтател“, като плавания, детски лагери, обучения, конкурси,резултатите от тях и всички изяви на децата ще бъдат публично огласени от световни медии.

Международната програма ще се подпомага от частни дарители, водещи бизнес компании, социални министерства, благотворителни организации и програми за деца на много страни.За сумата предоставена от спонсорите ще се подписва договор за спонсорство и реклама. Стратегическите инвеститори и грантовите програми в които компанията „Литъл дриймър”ще участва за осъществяване на проектите си могат да представляват интерес за Вас и предмета на дейност на Вашата компания.

С радост бихме разгледали всички Ваши предложения за съвместна работа по дългосрочни програми и проекти съвпадащи с нашите ценности – вашите възможности и желания. Приоритет на програмата е да осигури платформа за дългосрочна работа със своите партньори.

 

 

ДАРИТЕЛСКА ПРОГРАМА – Изтегли Брошура

 

ДОГОВОР ЗА ДАРЕНИЕ – Изтегли Бланка

ДАРИ БЪДЕЩЕ – ПОДАЙ РЪКА НА МАЛКИЯТ МЕЧТАТЕЛ

 

ДАРЕНИЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД:

БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ:

ОРГАНИЗАЦИЯ: ФОНДАЦИЯ МАЛКИЯТ МЕЧТАТЕЛ          ЕИК / БУЛСТАТ №:  176436978

БАНКОВ КЛИЕНТСКИ НОМЕР: № 210004153

BGN / IBAN: BG41UNCR70001520783180

EUR / IBAN: BG28UNCR70001520820856

BIC /SWIFT/ КОД:  UNCRBGSF

АДРЕС НА БАНКАТА : РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ,гр.СОФИЯ пл. СВ.НЕДЕЛЯ №7

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>